Gör oss sällskap!

Vi är alltid intresserade av att få kontakt med nya medarbetare.
Välkommen att höra av dig till Linda Hansson 0522-65 66 62 eller mejla arkitekt@radhuset.se

Torget i Uddevalla med julgran

Vill du arbeta med detaljplaner?

Om Rådhuset Arkitekter

Rådhuset Arkitekter är ett arkitektkontor med fullt fokus på samhällsplanering. Rådhuset ägs gemensamt av flertalet medarbetare i företaget. Detta skapar delaktighet och ett stort engagemang – i våra kunder, i våra uppdrag och i utvecklingen av företaget. Vi har sedan starten för 25 år sedan vuxit och är idag ett 20-tal anställda jämnt fördelade på våra centralt belägna kontor i Uddevalla och Göteborg.

Vi arbetar dagligen med samhällsplanering i alla skeden, på alla nivåer. Vi är arkitekter, landskapsarkitekter, planeringsarkitekter, samhällsplanerare, kulturgeografer, miljövetare och ekologer som arbetar tillsammans med planering där hållbarheten ständigt är i fokus.

Planerare med fokus på detaljplanering

Till vårt Uddevallakontor, i hjärtat i Bohuslän, söker vi nu dig som har ett stort intresse för samhällsplanering i allmänhet och detaljplanering i synnerhet. Möjligheten till utveckling är stor då vi är många med detaljplanekompetens att bolla kluriga frågor med! Vi arbetar även nära kontorets andra kompetensområden, miljö och landskap samt strategisk planering, vilket gör att dina kunskaper inom hållbar samhällsplanering både kommer att utvecklas och utmanas!

Du får ansvaret att tillsammans med våra kunder ta fram planförslag och driva dem genom hela planprocessen i nära samarbete med kommuner och andra konsulter. Vi arbetar i stora delar av Västsverige vilket innebär ett omväxlande jobb där olika typer av kunder och olika typer av projekt kommer att bli din nya vardag.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Skisser i tidiga skeden
  • Planansökningar
  • Upprättande av samtliga detaljplanehandlingar
  • Projektledare i detaljplaneprocesser

Vem är du?

Du är engagerad och har ett brinnande intresse för detaljplanering och samhällsutveckling.

Vi ser detaljplanering som ett lagarbete där du både ska kunna ansvara för att självständigt leda ett team och kunna fungera som en bra lagspelare. Vi arbetar alltid minst två i våra uppdrag. Att vara strukturerad och flexibel på samma gång, vara lösningsorienterad och ständigt vilja utvecklas är viktiga egenskaper som vi tror passar bra för att kunna bistå oss och våra kunder på bästa sätt. Du tar egna initiativ för att kunna driva projekten framåt och kommer gärna med förslag på hur arbetet kan underlättas för dig och dina kollegor.

Som nyanställd tillför du kunskaper som är lika viktiga som våra rutinerade medarbetares långa erfarenhet. Vi vill helt enkelt att du hjälper oss bli bättre. Gör oss sällskap. Tillsammans planerar vi framtiden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant examen inom stadsplanering, fysisk planering, samhällsplanering eller motsvarande kompetens. Du har några års yrkeserfarenhet och har ansvarat för och självständigt upprättat detaljplanehandlingar. Både arbete som konsult eller inom en kommunal organisation är meriterande, likaså om du tidigare har jobbat i en roll som projektledare eller uppdragsansvarig.

Då du kommer samverka med flera, delta i möten och hålla i presentationer krävs det att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Vi lägger särskild vikt vid dina personliga egenskaper. Du gillar att samarbeta, är en härlig kollega som kompletterar vårt team.

Anställningsform

Tjänsten är en tillsvidareanställning på vårt kontor i Uddevalla. Företaget har kollektivavtal.

Ansökan

Mejla din ansökan till arkitekt@radhuset.se. Bifoga CV, personligt brev, portfolio/lista med referensprojekt. Vi utvärderar ansökningar löpande och tillsättning av tjänsten kan ske före sista ansökningsdag 2023-01-31.

Frågor eller funderingar? Kontakta vår VD Linda Hansson, linda@radhuset.se eller 0522- 65 66 62