Vill du arbeta med oss?

Vi är alltid intresserade av att få kontakt med nya medarbetare.
Välkommen att höra av dig till Linda Hansson 0522-65 66 62 eller mejla arkitekt@radhuset.se

Rådhuset Arkitekter, i fikarummet på Vallgatan

Gör oss sällskap!

Har du ett brinnande intresse för samhällsplanering där miljö och hållbarhet är i fokus? Välkommen att skicka in en spontan ansökan till oss.

Vi arbetar med såväl stad som landsbygd, i små och stora projekt och för både kommuner och privata aktörer. Hos oss får du möjlighet att arbeta med detaljplanering eller strategisk planering samt miljö och landskapsfrågor.

Du kommer få många kompetenta och engagerade kollegor att utbyta erfarenheter med. Du får möjlighet att forma din egen roll inom företaget med stor frihet och eget ansvar. Vi arbetar väldigt nära våra kunder och du kommer att få ett stort ansvar för att driva projekt från start till mål.

Du är planeringsarkitekt, arkitekt, landskapsarkitekt eller har motsvarande kompetens och planerfarenhet. Du är en engagerad samhällsplanerare och har en stor egen drivkraft med öppenhet för nya idéer och arbetssätt. Du kan lära dig av oss och vi kan lära oss av dig. Vi lägger särskild vikt vid dina personliga egenskaper. Du gillar att samarbeta, är kvalitets- och resultatmedveten och är en härlig kollega.

Låter detta som något för dig? Mejla då arkitekt@radhuset.se. Bifoga CV, portfolio och personligt brev. Vill du veta mer kontakta Linda Hansson 0522-65 66 62.

 

Letar du efter praktikplats?

Är du intresserad av att göra din praktik hos oss? Mejla din ansökan med CV, personligt brev och en motivering till varför du vill praktisera hos oss till arkitekt@radhuset.se. Ange ”Praktik” samt önskad period som ämne i mejlet. Vid frågor kontakta Linda Hansson 0522-65 66 62.

 

Dags för examensarbete?

Planerar du att genomföra ditt ex-jobb? Vi kan erbjuda handledning i ditt examensarbete. Mejla ditt CV, ett personligt brev tillsammans med en beskrivning av arbetet och dess syfte  till arkitekt@radhuset.se. Ange ”Ex-jobb” som ämne i mejlet. Vid frågor kontakta Linda Hansson 0522-65 66 62