Vi önskar alla en skön sommar!

Vi önskar alla en skön sommar!

Nu är det semestertider och vi passar på att vara mycket lediga. Du kan ändå nå oss hela sommaren även om inte alla medarbetare finns tillgängliga. Under veckorna 29–31 är växeln öppen mån, ons-fre kl. 9-15. Välkommen att höra av dig på 0522-65 66 67.

Företagsdag

Företagsdag

Intressant dag på Alberts i Trollhättan. Vi fick tips och verktyg för stresshantering från Shirin Gustafsson från Hälsobolaget på förmiddagen. Vi laddade om med en härlig lunchpromenad vid kanalen och på Spikön, inför eftermiddagens World café om affärsutveckling.

Arkipelago 2019

Arkipelago 2019

27 februari träffar vi arkitekturstudenter på Chalmers och 1 mars besöker vi studenterna på fysisk planering på BTH i Karlskrona. Hoppas vi träffar dig där!

Välkommen Kalle!

Välkommen Kalle!

Vi stärker upp vår miljökompetens och hälsar ekolog Kalle Edlund välkommen till Uddevallakontoret. Kalle kommer närmast från Vänersborgs kommun där han arbetade som kommunekolog.

Årets julgåva

Vi har valt att skänka en julgåva till SOS BARNBYAR och önskar er alla en riktigt god jul och gott nytt år.

Kul med jobbet

Kul med jobbet

Vi tackar Johan och Karin för en kul kväll med jobbet. Vi fick lära oss mer om bryggerikonsten, prova olika ölsorter och äta god mat på Poppels klunk i Jonsereds fabriker.

10 år i Göteborg!

Rådhuset Arkitekter har varit etablerade i Göteborg i 10 år. Det firade vi med afterwork och arkitektur-quiz.

Exploatörsdriven planprocess

Rådhuset Arkitekter är projektledare och planförfattare i Härrydas första byggherredrivna detaljplan som nu har gått ut på samråd. Vill du veta mer om byggherredriven planprocess så kontakta Kalle Gustafsson.

Studieresa Kiruna och Abisko

Studieresa Kiruna och Abisko

I september var kontoret på en intressant studieresa till den svenska fjällvärden och besökte Kiruna, Abisko och Jukkasjärvi.

Varmt välkommen att kontakta oss